Anneli Nilsson

Anneli Nilsson kommer att föreläsa på tankens dag den 7 februari kl 15.40.

Vem är du då Anneli?

Jag jobbar med Coaching, Kommunikation – verbal och ickeverbal, Stresshantering och Rehabilitering. Mitt företag heter X ANimo Coaching, det betyder coaching från hjärtat (själen). Jag coachar, föreläser och håller kurser. Är Stress- och Friskvårdsterapeut, ICC coach, HeartMath handledare, föreläsare, utbildare, mamma, fästmö, syster, vän och medmänniska.

Vad heter din föreläsning?

Kan du tänka med hjärtat?

Vad kommer du att prata om då?

Jag kommer att prata om vårt känslomässiga landskap och hur det påverkar oss. Våra tankar och känslor har en dynamisk effekt på vår hälsa. Forskningen har upptäckt att det finna direkta förbindelser mellan hjärnan och immunsystemet. Hur påverkar tankar och känslor Din kropp? Vad kan du göra för att vara ditt bästa jag så ofta som möjligt? Att må bra Fysiskt, Psykiskt och Mental utgör grunden för ett gott liv! Visste du att det finns spännande likheter mellan minnesfunktioner i hjärtat och i hjärnan. Jag kommer att prata om ett speciellt verktyg för återhämtning och personlig utveckling. Ett verktyg som vi bär med oss och som är gratis!

Du får ju inget betalt för det här så varför gör du det?

Jag vill dela med mig av min personliga erfarenhet och mina kunskaper och visa att det finns enkla verktyg som ger hopp om att förändra situationer som inte är önskvärda!

Och sist men inte minst för att jag är en sån otrolig ”romantiker” som vill bidra till ”en bättre värld” med love, peace & understanding!

Välkommen till tankens dag den 7 februari på Söders Källa i Gävle.

Ha de bäst
Leif Grytenius