Tankens dag i Stockholm 2015

stockholm-2015

Lördagen den 7 februari
09.30 – 13.30

Clarion Hotel Stockholm
Ringvägen 98, 104 60  Stockholm

Hur känslan och tanken syns utanpå – Den icke-verbala kommunikationen!

Det börjar med en känsla eller tanke och det ger ett uttryck. Allt från de minsta micro-uttrycken i ansiktet, så små att vi knappt kan se dem men ändå uppfattar, till de större macro-uttrycken i kroppsspråket. Kläderna talar till oss, men vad är det kläderna språk säger?
Under denna halvdag får du ta del av kunskaper och inspiration om micro-uttryck, kroppsspråket och klädernas språk.

DET SYNS VAD DU KÄNNER
Om micro-uttryck i ord och bild med bl.a.
• Så syns dina känslor
• Går det att avslöja en lögnare
• Så påverkar du dina micro-uttryck

Går det att avslöja en lögnare och varför har pokerspelare ofta solglasögon? Visste du att framgångsrika säljare är skickliga på att tolka ansikten, och att dina micro-uttryck kan avgöra din framgång?
Eva Hols är Personalvetaren, som specialiserat sig på kommunikation och ledarskap. Eva ger dig nycklar till de små uttryckens värld.

KROPPENS SPRÅK
Kroppsspråket, kärleken och ledarskapet.
• Kroppsspråkets påverkan på relationer.
• Kroppsspråkets påverkan på självbilden.
• Kroppsspråket som verktyg för att skapa önskat resultat.

Vill du veta mer om hur kroppsspråket påverkar samtalet, kärleken, mötet och hur det påverkar dig själv och andra?
Eva Karlsson ger en inspirerande föreläsning om vad du kan göra för att på ett framgångsrikt sätt använda ditt kroppsspråk för att nå framgång.

KLÄDERNAS SPRÅK
Ett föredrag om kommunikation, stil och klädernas symbolik

Har kläderna betydelse för vi uppfattas och uppfattar andra? Självklart! Kläderna är ju ett av det mest effektiva kommunikationsmedel vi har, som vi använder hela tiden, även när vi inte tänker på det. Man kan enklast säga att vi hela tiden sänder ut signaler med våra kläder, signaler som andra ”läser”. Men, hur hänger kläder ihop med språk eller ett effektivt ledarskap? Vad är ett språk, en symbol eller kommunikation? Det är bara några av de saker som Lars reder ut med hjälp av humor och vardagsexempel. När vi vet hur klädernas språk fungerar konkretiserar Lars kunskapen med hjälp av konkreta stiltips.

Kombinationen av en författare med forskarbakgrund med intresse för stil har möjliggjort ett både inspirerande och informativt föredrag som blivit både uppskattat och efterfrågat.

Lars Holmberg är författare till bland annat Teorier om Mode och en biografi om Gabrielle Chanel. Han är forskare och för närvarande undervisar han i Sociologi vid Stockholms Universitet och Södertörns högskola.

Pris för denna halvdag inklusive matig wrap och kaffe är 250 kronor inklusive moms.

Anmälan:
Anmäl dig senast den 1 februari: via formulär eller till info@nlpprofessionals.se Din anmälan är bindande. Får du förhinder kan du överlåta din plats till annan deltagare.
Betalning:
1. Sätt in 250 kronor på Bg 659-5540 och ange noga ditt namn.
2. Betala 250 kronor kontant på plats.
3. Via faktura. Vid anmälan anger du fakturaadress.